Gode grunde til at bruge kontraktstyring i virksomhed

For kort tid siden foretog jeg en stor ændring i min virksomhed og det handlede om at gøre brug af mange af de forskellige it-løsninger der findes derude. Grunden til dette var, at jeg ville lette administrationen i virksomheden og gøre det nemmere for mig selv og mine ansatte at håndtere de kontrakter der er i firmaet. Det har gjort, at jeg kan varetage den daglige drift på et meget højere niveau og med større fokus da jeg nu har et kontraktstyringssystem, som selv tager sig af at minde mig om når der er noget vedr. Kontrakter jeg skal tage mig af eller om der er en vigtig deadline, som nærmer sig. Også hvis der er opgaver, som har noget med kontraktstyring at gøre får jeg besked om dette og det gør, at jeg på en meget nemmere måde kan bruge min energi og mit fokus på de vigtigere opgaver i firmaet.

 

Med kontraktstyring har jeg nemt overblik

Med et system, som varetager kontraktstyring har jeg nu et samlet overblik over samtlige af de kontrakter jeg har i virksomheden. Det gør, at jeg altid meget nemt og hurtigt kan gå ind i dette system for at finde en særlig kontrakt. Af og til sker det, at jeg kun kan huske et fornavn, efternavn eller en dato og det gjorde det tidligere svært at finde den pågældende kontrakt frem når jeg skulle gøre det i kartoteket hvor jeg havde alle de fysiske kontrakter liggende. Dengang kunne man ikke blot på baggrund af en enkelt information eller et enkelt ord finde en kontrakt frem, men det kan man med den nye form for kontraktstyring jeg har implementere i firmaet.

Nu kan jeg blot åbne op for dette nye kontraktstyringssystem, skrive en sætning, et ord eller lignende og så kan jeg meget hurtigt finde den kontrakt jeg leder efter. Det har gjort, at jeg sparer rigtig meget tid for tidligere kunne det tage mange timer at finde den pågældende kontrakt frem hvor det den dag i dag sjældent tager mere end et par sekunder. Meget ofte er det min sekretær, som tager sig af at finde kontrakter og han har også fået det væsentligt nemmere efter at kontraktstyring er blevet så meget nemmere. Han nyder, at han nu blot med et par klik kan finde den kontrakt jeg leder efter.

 

Se gældende forpligtelser i kontraktstyringssystem

Med kontrakter får man både visse forpligtelser og visse rettigheder og begge dele er vigtigt at have styr på for det kan gøre, at man overholder regler og love. Har man forpligtet sig til noget i en kontrakt er det meget vigtigt, at man løbende overholder dette for kun på den måde kan man være sikker på, at man rent faktisk lever op til det der står i kontrakten. Med en digital form for kontraktstyring kan du meget nemt sørge for, at du overholder det du har forpligtet dig til fordi, at du altid får påmindelser om hvornår du skal forholde dig til noget eller foretage dig noget i forbindelse med den pågældende kontraktstyring.